Welkom bij Hypodomus Den Haag

Jouw makelaar en hypotheekadviseur in Den Haag en omstreken.  

Verkoopservice

Als je je huis wilt verkopen, biedt Hypodomus Den Haag vele voordelen. Tijdens het servicegesprek wordt de waarde van je woning bepaald, krijg je een indicatie van de courantheid van je woning en een schatting van de verkooptijd. Daarnaast vertellen wij als moderne makelaar graag ook heel duidelijk wat we allemaal zullen doen om je te helpen bij de verkoop van je woning.  

Aankoopservice

Een huis kopen doe je in eerste instantie op gevoel. Voel je je thuis? Is de buurt leuk? Maar als je een bod uitbrengt en gaat onderhandelen, zou je je gevoel, je emotie even uit moeten kunnen zetten. Want dan moet je op rationele gronden bepalen hoeveel je wilt betalen. De Hypodomus Aankoopservice geeft je dan de zekerheid van professionele begeleiding bij de aankoop van je nieuwe woning. 

Hypotheekservice

Wil je weten waar je financieel aan toe bent, voordat je op zoek gaat naar een woning? Of heb je na lang zoeken het huis van je dromen gevonden en zoek je de hypotheek die bij je past? Hypodomus Bergen op Zoom helpt je verder.

Deskundig advies en absoluut onafhankelijk
Het kopen van een huis is meestal de meest ingrijpende financiële beslissing in je leven. Win daarom deskundig advies in voordat je een hypotheek afsluit. Je hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. De adviezen van Hypodomus zijn absoluut onafhankelijk. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn vanzelfsprekend. In tegenstelling tot De Hypotheker en sommige andere partijen werkt Hypodomus volledig transparant en dus niet meer op provisie. 

Maak direct een afspraak met jouw Hypodomus Makelaar


Openingstijden

Maandag* Dinsdag* Woensdag* Donderdag* Vrijdag Zaterdag
9:00-18:00 9:00-18:00   9:00-18:00   9:00-18:00   9:00-18:00   Op afspraak
* Op afspraak ook 's avonds open

Het team van Hypodomus Den Haag


Mieke  Loef
Mieke Loef
Woonadviseur
Neem contact op met Mieke
Christian  Khouw
Christian Khouw
Erkend Hypotheekadviseur
Neem contact op met Christian
Lex van Brero
Lex van Brero
NVM Makelaar / Taxateur
Neem contact op met Lex
Clarissa  Everon
Clarissa Everon
Medewerker Binnendienst
Neem contact op met Clarissa