Steenwijk - Hypotheekadviseurs en Aankoopmakelaar

Hypotheekservice

Wil je weten waar je financieel aan toe bent, voordat je op zoek gaat naar een woning? Of heb je na lang zoeken het huis van je dromen gevonden en zoek je de hypotheek die bij je past? In beide gevallen helpt Hypodomus je graag verder. Hypodomus is in een aantal plaatsen in Nederland niet vertegenwoordigd met een winkel maar onze medewerkers kunnen je wel van dienst zijn. Hypodomus werkt met een landelijk team van Hypotheekadviseurs die je overal en op elk moment van dienst kunnen zijn. Voor advies en begeleiding rond de aankoop van een woning wordt de makelaar van de dichtstbijzijnde winkel van Hypodomus ingeschakeld of is Hypodomus een samenwerking aangegaan met een lokale makelaar. Belangrijk is dat wij de Hypodomus service en kwaliteit altijd kunnen garanderen. 

Deskundig advies en absoluut onafhankelijk
Het kopen van een huis is meestal de meest ingrijpende financiële beslissing in je leven. Win daarom deskundig advies in voordat je een hypotheek afsluit. Je hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. De adviezen van Hypodomus zijn absoluut onafhankelijk. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn vanzelfsprekend. In tegenstelling tot De Hypotheker en sommige andere partijen werkt Hypodomus volledig transparant en dus niet meer op provisie. 

Aankoopservice

Een huis kopen doe je in eerste instantie op gevoel. Voel je je thuis? Is de buurt leuk? Maar als je een bod uitbrengt en gaat onderhandelen, zou je je gevoel, je emotie even uit moeten kunnen zetten. Want dan moet je op rationele gronden bepalen hoeveel je wilt betalen. De Hypodomus Aankoopservice geeft je dan de zekerheid van professionele begeleiding bij de aankoop van je nieuwe woning. 

   

  • Bel 0900 129 90 00
  • mail direct naar je hypotheekadviseur of je makelaar:

Hypodomus Steenwijk

  • T:  0900 129 90 00

Huis kopen in Steenwijk?
Ben je geïnteresseerd in koopwoningen in Steenwijk of omgeving? Neem dan contact op met jouw Hypodomus makelaar die je kan helpen met het kopen van jouw droomhuis. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en interessante ontwikkelingen op de hypothekenmarkt?

[FOOTER BOVEN]